POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

Vsa vsebina na tej spletni strani je zgolj informativne narave. Vstop v katero koli področje tega spletnega mesta pomeni, da se strinjate z vsemi omejitvami in pogoji, navedenimi tukaj.

Uporabnike te spletne strani opozarjamo, da so besedila informativnega značaja, zato resisotocje.si ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Vsak uporabnik objavljeno vsebino uporablja na lastno odgovornost.

resisotocje.si ali katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletni strani resisotocje.si, ali za kakršne koli napake oz. pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Na spletni strani resisotocje.si obstajajo tudi povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z  resisotocje.si in slednja zato ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katere koli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

resisotocje.si si pridržuje pravico, da kadar koli in kakor koli, delno ali v celoti, spremeni, dodaja ali odstrani vsebine, objavljene na tej spletni strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila uporabnikom.

VAROVANJE PODATKOV

resisotocje.si se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varno hranil v skladu z zakonom in dostop do njih omogočil le pooblaščenim osebam. Vse pridobljene podatke bomo uporabili izključno za lastne potrebe. Prav tako jih ne bomo posredovali tretjim osebam. V primeru prehoda na drugo spletno mesto preko povezave, s katero resisotocje.si ne upravlja, mora uporabnik prebrati izjave o zasebnosti dotičnega mesta. resisotocje.si ni odgovorno za uporabo osebnih podatkov drugih podjetij.